Monday, August 30, 2010

penatnya! =_=

wa sekarang baru aku tau kenapa doktor asek cakap "U should know dis!"
azimatnya ayat ni.haha penatny stadi.(mode da tak betol da)
knp dr xpenah cakap bnda tu kat orang len?kenapa ye kenapa ye(ceh xpuas ati konon haha)
ak da tau napa..kerana ap?ni AMANAH.t r ade masa bncg hal ni.



(buku oh buku)


(memang blaja ni tak kan habis..-geleng2 pala)



(ni la bnda yang aku pandang hari2 naseb ade gambar mak ayh huh)


tetiba rasa nak balik.ma along nak balik!!!!!!!!!



(bo,adik,de along nak blk wa!!!!!!!!!!)

4 comments:

~bintuyahya~ said...

salam sifuku!! hehe..lama xpggil cfu..

dah ada blog xgtau pn..best2..kt slalu jd silent reader kat blog shiro ni..hehe..

bittaufiq wannajah imtiham ni! =)

Anonymous said...

megi goreng satu!!!

Anonymous said...

ko ni kiasu,stdy nak lebam je,rilek2 r.hahaha.;p
ape pun smoga sukses slalu dr shahira.weh,klu nk buat prktikal kt msia,ajak r aku,buat same2.hohoho.buleh aku blaja dripada ko.hehehe (baqi)

shahira ismail said...

wanthotho!haha cfu.exam susah r wan.haha
megi goreng??ain!is dat u?haha nnt kat blk.
baqi..haha ap lebam2?mcm r kt masok tournament sparing taekwando.haha nak ajak awk?ok2 t ramai2 la prak sama ye(haha)