Saturday, July 10, 2010

dari nama GAGA ak da tau dia pelik!


memang dari dulu lagi aku memang tak suka betol ngn gaga ni(dressing da le plek2 ade ker pakai cermin mata rokok?ee nmpk no tah pape)ayat sopan nak cakap seriusly aku
mmg tak minat dia..ok untuk fan-fan gaga kat luar ni bukakan sket mata harapnya ble sapa2 terbaca article ni tau ape sebenarnya yang berlaku

mmg kesian jadi orang yang tau pape..kesian lagi kalu kte yang tak tau ni p ikot ajaran yang kte 'adore'2 kan.dsebabkan sangt tak puas hati nagn videoklip Gaga yang da rupa porn aku rasa ni,ak puas cari info sal akak Gaga kte ni(tak pasal2 kenal da haha)

buat adek2 kat luar sana,udah udahla ikot western ni..there's nothing to be proud of..igt hafal lagu gaga ni ktorang heran la?(hahah gelak guling2 dalam hati)
buat stesen2 radio pon satu,kokyepon siasat la dulu lagu ape nak publish sebelum kasi rakyat jelata ni dengr..konon2 slalu pasang,budak2 ni pon slalu dengar,bla da slalu dengr mulala rasa sedap lagu tu..mula terikot2.tak apal lirik pon tak pa janji rentak tu ade.da stat nyanyi plak dah,bla da stat nyanyi mana puas tak tgk videoklip,mulala bukak youtube(dalam ati:bkn men berusa ha!)ha kua kat youtube terjojol videoclip nth pape.yg aku tak puas ati sgt ni,perluke ltk unsur2 porn ni?cacat btol..bla da stat tgk bnda2 gni mulalah nak try.tgk pon da dapat dosa,up sket la p praktis tros..mana tak maken parah masyarakat kte ni..jadi aku terpikir senangya salah sapa skang ni?

salah orang radio ker?menteri ke sal tak kuarkan law haramkan bnda ni?orang kat tv ke sal p publish bnda ni?mak ayah ker sal tak pantau bnda ni?salah masayra kte ke sal senang terikot2?salah dr send ker tak tau mana nak pk bek burok?sama2 kte pk kan

kat bawah ni serba bayak(tak bole aku nak cakap serba sket sal rasayer byk btol ni) la hal akak Gaga kte ni.bagi sapa2 yang berminat bacelah lbh sket pasal illuminati suma ni..jangn smpai kte tak tau papa..klu da tau sket jangan lak buat2 pekak telinga dan rabun mata bnda2 ni suma..jgn sampai satu hari nanti Allah tya ape kte wat..da la klu nak tegah gn kuasa hi hi bye bye,selamat malam sayang la ak cakap..at least kte amk iktibar n try sebar2 kat orang terdekat kt..dan kte semua pon tau melahirkan rasa bnci kat suatu kmnungkaran tu ialah "ad'aful iman" iatu selemah2 iman..takkan itu pon kt tak mampu kot?da la tak wat pape ni plak dok admire2 kat gaga ni..siap nyanyi tu lagu dia..kantoi la korang.haha
emm ade terbaca komen dorang ni kata "beb ni lagu jela ap masalahnya xde kn mengena pon ngn akidah ke ap"hu.. dahsyt punya respond..tak kesah korang respon ape tapi pikirkn ape pesan rasullah tu..igt selemah lemah iman..

k sama2 kte bace link kat bawah ni ok.jap nak poyo sket..
ni ak nak cakap kat Gaga

stop gaga you're freak n sick! (huh!lega dapat cakap!)

http://vigilantcitizen.com/?p=1676

8 comments:

miss nurul said...

hahaha... nice one!! mesti bes dpt lepaskan geram from d bottom of ur heart..... wat if we r also strong n brave enuf like her, to take d challenge, ignore wat people think and say, and do our responsibility, to become gud da'e indeed... but we never have d brave. especially i myself... sadly to say.. :(

Anonymous said...

Barat kan Nak sesatkan Islam..
Dlm AlQuran kan dh sebut. (xingt ayat brape).. hiburan melampau ni hukum jd haram..
bila haram.. ada la sbb yg negatif..
klu ada gak yg cari alasan nk bangkang ape yg AlQuran ckp ni..
xtau la manusia jenis aper..


from>> (n_n)

Adilah Rafi'ah said...

salam. shiro, dilah ni. waa..jumpa blog ko plak kat sini. hehe alhamdulillah, sampaila ape yang ko cakap kat aku. walaupun aku barula tgk muka Gaga kat sini. haha
semoga dakwah diteruskan.

faiz said...

btul la die plek...tp lgu2 die sdap la jgh

shahira ismail said...

miss nurul....wa how come kak nadia jmpa blog kt ni?mak ai..this blog is reaaaaaaaaaaaaaaaaaaally not 4 our clssmate to read.haha.btw kak nadia..mmg setuju gler ngn kak nadia..kt ni lagila nth pape kak kejap center kejap tak..nak jadi daie p depan jantg tercabot tros..(mode grm ngn dr sendr)

shahira ismail said...

mcm knl smiley comel tu..

shahira ismail said...

hahahahhahahah dila!now i understand y u keep talkg bout my blog kat pbl.hahah tgglkn jejak kat sini upanyer.oi yang awk p baca wat ap dila.ilmu kt xtggi ni sekadar tak puas ati ja.haha btw selamat la berkenalan ngn Gagagaga.haha

shahira ismail said...

faiz kt plek gak awk jmpa blog kt..jgn tgk faiz vdeoclip dia cacat.