Saturday, January 15, 2011

kerana NE YO

Hari ni je da 3 orang kawan lama ak tya ak
“shahira ko ble nak kawen”

Haha,bab ni memang la payah nak jawab ,lebh payah nak jawab dari soklan dr imad merangkap dr yang paling ak takot dalam dunia ni,kang  tak pasal pasal dia jawab “u should know that!”(haha exagerate2 )

Satu jela bagi aku,klu kawan2 yang rapat ngn aku mungkin dorang akan tau ape stand aku pasal isu ni,dan stand aku agak meraban2 ,banyak betol nak pk.tanggjwab suma la.so bla kawan2 lama aku bangkitkan isu ni lagi rasanya macam tak appropriate nak cite ap stand aku yang berjela jela ni kang tak pasal2 dorang kata “poyo la ko shahira “hahahaha(maybe betol kot poyo btol ak ni hahaha cacat)

Nak kata ustazah, yang kenal ngn aku ja tau betapa kasarny aku,betapa garangnya ak.haha betapa tak berapa nak betolny aku ni(bole ye cakap gni) so bek tak payah nak poyo.haha

Ok tetiba terdapat idea nak jawab ap kepad soklan ni.terima kaseh Ne yo(tak tau eja nama dia)


video


Jet setter
Go getter
Nothing better
Call me Mr. been there done that
Top model chick to your every day hood rat
Less than all but more than a few
But I've never met one like you

Been all over the world
Done a little bit of everything
Little bit of everywhere
With a little bit of everyone
All the girls I've been with
Things I've seen it takes much to impress
But sure enough you go it makes your soul stand up from all the rest

I can be in love
But I just don't know
Baby one thing is for certain
Whatever you do it's working
All the girls don't matter
In your presence can't do what you do
There's a million girls around but I don't see no one but you

Girl you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this

You're not a regular girl
You don't give a damn about your look
Talking about I can't do it for you
But you can do it for yourself

Even though that ain't so
Baby cause my dough don't know how to end
But that independent thing I'm with it
All we do is win baby

I could be in love
But I just don't know
Baby one thing is for certain

Whatever you do it's working
All the girls don't matter
In your presence can't do what you do
There's a million girls around but I don't see no one but you

Baby you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this
Girl you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this

Timing girl
Only one in the world
Just one of a kind
She mine

Ooh all that I can think about is what this thing could be
A future baby
Baby you're one of a kind
That means that you're the only one for me
Only one for me
Baby (girl) you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this
Girl you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this

so nak cakapnya  neyo pon nak cari jodoh pon nak yang 1 in million,siap begitu susah lagi dia nak cari(perhatikan lirik yang di colourkan len)
kan kan?
so?

kawen ni bkn bnda senang dan ak lbh suka pikirkan masalh2 masyarakt kat luar sana (ie anak2 HIV,orang2 terbiar umah ihsan) dari pikir diri aku(ceh ceh nak lari topik hahah)
jawapannya ialah "hehe kt rasa kt byk bnda len g nak,kena n mesti wat, jadi jawapn kpd bile ialah xtau mgkn lama lama lama lama lagi"
titik.

btw caya la neyo!haha

ps:suka attitude perempuan ni dalam lirik ni =)

5 comments:

bella said...

best oh lirik ni..tajuk die ape?hee

Adra Rafee said...

salam. ang ni, ape2 jela. dakwah diutamakan. semoga bahagia :)

shahira ismail said...

haha peah,jgn marah babe.masa tgk vdeo tu terpikr harga wanita tu.klu awk tgk lirik dia kata konon2 neyo tu da wat byk bnda,ie jmpa byk perpmpuan(konon2 playboy la ni agkny haha)

"Been all over the world
Done a little bit of everything
Little bit of everywhere
With a little bit of everyone
All the girls I've been with"


nmpk tak? tapi agknya girl ni len dr len mgkn jns x heran ngn dia kot,so klu kat islam kte apply agknya macam sister2 yg bek kat kls kt,yg jaga adab so,sbb tu klu awk tgk kat vdeo tu ble girl len datang p joget xsenonoh kat neyo, heroin ni pon marah(take it as bnci nk tgk),tu yang kt terpikir tu klu org bkn islam pon ade yang bek,jd kt wat konklusi nak jadi perempuan yang mahal tu bkn ap agama yg dia anut tu jd penentu,bkn islam pon kadang2 ade harga diri lbh tggi..tapi dengn sebab adenya agama dalam seseorang perempuan,tapi dsebabkan tgginya pegangan agama satu perempuan tu,maken tggila nilai dia kat sisi allah ni.tak perlu da penilaian orang len kt rasa,sal perempuan macam tu da dapat pegiktirafan tertggi.tu yg kt terasa insap tu,trgt kat adab2 kt,jaga ke tak,terlebih ke tak..nasebla kt garang ngn laki.jadi peah tu yang kt pk.hehe
tak, awk tgk balk vdeo tu ngn lirik dia,kt susah nak xplain.hehe t awk paham ap maksd kt.
peah ,peah t ajo ds,td pas pbl xabs
tq dialh.terima kasih byk =)

bella:haha comel kan lirik dia?1 in million nama dia bella.

shahira ismail said...
This comment has been removed by the author.
Adra Rafee said...

ntah bile la aku tengok. hehe
tadi aku dah cakap serba sikit kan? kalau tibe ada masalah masa conduct adik2, bagitau. kena lalui dulu baru tau ape masalah.

jangan lupa banyak kisah sahabat. dorg suka cerita. :)